top of page

ACCESORII - Cuve / Tavi - GN din inox, aluminiu, policarbonat sau polipropilena

Cuve / Tavi - GN

Bun venit pe pagina noastra web, unde gasiți o gama larga de cuve GN pentru toate nevoile gastronomice! Avem o varietate de optiuni de inalta calitate fabricate din otel inoxidabil, aceste cuve au o constructie solida, avand o grosime de 0.6mm:

  • Cuve GN din INOX, clasice

  • Cuve GN din INOX, perforate

  • Cuve GN din INOX, cu manere

De asemenea, oferim și optiuni suplimentare pentru diverse preferinte și nevoi:

  • Cuve gastronomice din policarbonat (PC): Disponibile in alb sau negru, aceste cuve nu absorb mirosuri sau arome și rezista la temperaturi între -40°C și +110°C.

  • Cuve gastronomice din polipropilena (PP) transparenta: Aceste cuve transparente sunt durabile, nu absorb mirosuri sau arome și pot rezista la temperaturi intre -40°C și +80°C.

  • Cuve gastronomice din aluminiu teflonat: Cuvele din aluminiu teflonat de marime GN1/1 vin in trei adancimi diferite (20mm, 40mm, 65mm)

Toate produsele noastre respecta cerintele europene privind siguranta alimentara, astfel incat puteti avea incredere in calitatea și siguranta acestora.
In plus, suntem aici pentru a va oferi consultanta gratuita pentru a va ajuta sa alegeti cea mai potrivita solutie pentru nevoile dumneavoastra gastronomice. Si nu uitati, oferim și livrare rapida, astfel incat sa puteti beneficia cat mai curand de produsele noastre.
Va invitam sa explorati gama noastra de cuve GN și sa ne contactati pentru orice intrebari.

bottom of page