top of page

MOBILIER INOX - Mobilier din INOX profesional pentru industria HORECA

Mobilier inox profesional

Horeca & Retail Food Solutions va pune la dispozitie o gama larga de mobilier profesional din INOX, destinat pentru toate sectoarele din industria alimentara: restaurante, bucatarii profesionale, pizzerii, fast fooduri, activitati de catering, cofetarii, brutarii, gelaterii, baruri, carmangerii, abatoare, productie lactate, laboratoare, etc..
Produsele sunt proiectate in concordanta cu ultimele tendinte globale, respecta standardele internaţionale de calitate şi de siguranţă, ofera calitate superioara, astfel garantand multi ani de utilizare fara probleme sau defectiuni.
Va oferim urmatoarele categorii de mobilier INOX si elemente neutre:

  • Dulapuri depozitare (de perete sau verticale)

  • Rastele (din inox sau cromate, polite fixe sau reglabile, perforate sau pline)

  • Polite (de perete, fixe sau reglabile, cu 1 sau 2 polite; suprastructura blat lucru)

  • Mese de lucru (cu 1 sau 2 polite; cu sau fara rebord; fixa sau demontabila)

  • Mese tip dulap (deschise sau inchise cu usi glisante; neutre sau calde)

  • Mese cu spalator (cu polita; fara polita; tip dulap deschis sau inchis cu usi glisante)

  • Spalatoare (pentru maini; pentru vase mari; cu 1 cuva; cu 2 cuve; cu 3 cuve; cu spatiu pentru masina de spalat; baterii si dusuri prespalare; accesorii)

  • Mese intrare/iesire (cu polita; cu orificiu debarasare; cu sau fara rebord)

  • Preparare (butuc transare carne; mese preparare carne cu grilaj de scurgere sau cuva spalare)

In cazul in care nu gasiti nici un produs care sa corespunda necesitatilor dumneavostra sau aveti nevoie de dimensiuni non-standard,  va rugam sa ne trimiteti o solicitare pentru a va putea oferi solutii personalizate.

Dulapuri depozitare (de perete sau verticale) Rastele (din inox sau cromate, polite fixe sau reglabile, perforate sau pline) Polite (de perete, fixe sau reglabile, cu 1 sau 2 polite; suprastructura blat lucru) Mese de lucru (cu 1 sau 2 polite; cu sau fara rebord; fixa sau demontabila) Mese tip dulap (deschise sau inchise cu usi glisante; neutre sau calde) Mese cu spalator (cu polita; fara polita; tip dulap deschis sau inchis cu usi glisante) Spalatoare (pentru maini; pentru vase mari; cu 1 cuva; cu 2 cuve; cu 3 cuve; cu spatiu pentru masina de spalat; baterii si dusuri prespalare; accesorii) Mese intrare/iesire (cu polita; cu orificiu debarasare; cu sau fara rebord) Preparare (butuc transare carne; mese preparare carne cu grilaj de scurgere sau cuva spalare) Pubele si carucioare (pubele; carucioare servire cu 2, 3 sau 5 niveluri; carucioare inalte pentru tavi)

Mobilier INOX profesional
DISCOUNT PERSONALIZAT
SUNA ACUM!

1 sau 2 polite perforate reglabile 400x4

Dulapuri, polite, rastele

Dulapuri depozitare de perete sau verticale
Rastele din inox sau cromate
Polite de perete, fixe sau reglabile

Mese de lucru din inox, mese cu spalator, mese cu spalator cu polita, mese cu spalator tip dulap, mese intrare iesire, mese tip dulap

Mese din inox

Mese de lucru din inox, mese cu spalator, mese cu spalator cu polita, mese cu spalator tip dulap, mese intrare iesire, mese tip dulap

Dulapuri depozitare (de perete sau verticale), Rastele (din inox sau cromate, polite fixe sau reglabile, perforate sau pline), Polite (de perete, fixe sau reglabile, cu 1 sau 2 polite; suprastructura blat lucru), Mese de lucru (cu 1 sau 2 polite; cu sau fara rebord; fixa sau demontabila), Mese tip dulap (deschise sau inchise cu usi glisante; neutre sau calde), Mese cu spalator (cu polita; fara polita; tip dulap deschis sau inchis cu usi glisante), Spalatoare (pentru maini; pentru vase mari; cu 1 cuva; cu 2 cuve; cu 3 cuve; cu spatiu pentru masina de spalat; baterii si dusuri prespalare; accesorii), Mese intrare/iesire (cu polita; cu orificiu debarasare; cu sau fara rebord), Preparare (butuc transare carne; mese preparare carne cu grilaj de scurgere sau cuva spalare), Pubele si carucioare (pubele; carucioare servire cu 2, 3 sau 5 niveluri; carucioare inalte pentru tavi)Echipamente si utilaje alimentare profesionale. Cuptoare gastronomice, mobilier inox. Consultanta, proiectare, garantie

Spalatoare din inox

Spalatoare din inox, pentru maini sau vase mari; acestea pot fi cu 1, 2 sau 3 cuve si cu spatiu pentru masina automata de spalat vase.

Hote profesionale realizate din otel inoxidabil AISI 304 cu finisaje Sctoch Brite. Acestea pot fi de perete (snack, cubica) sau centrale.

Hote, ventilatie din inox

Hote profesionale realizate din otel inoxidabil AISI 304 cu finisaje Sctoch Brite. Acestea pot fi de perete (snack, cubica) sau centrale.

bottom of page