top of page
ECHIPAMENTE
ECHIPAMENTE
ECHIPAMENTE
ECHIPAMENTE
Echipamente profesionale bucatarie
Suport clienti +40 762 028 400
Accesorii profesionale
Horeca & Retail Food Solutions va pune la dispozitie o gama larga de accesorii profesionale ideale pentru bar, pub, club, hotel, restaurant, cofetarie, patiserie, carmangerie, fast food, street food, pizzerie, gelaterie, etc..
In aceasta pagina veti regasi urmatoarele categorii de accesorii profesionale: Accesorii si ustensile diverse (pensule, spatule, teluri, palete, pensule, polonice, pensete alimentare, spumiere, clesti de bucatarie, ....), Boluri profesionale, Cratite profesionale, Cutite profesionale, Cuve gastronomice din INOX, Cuve gastronomice din aluminiu teflonat, Cuve gastronomice din policarbonat (PC), Cuve gastronomice din polipropilenă (PP), Farfurii emailate sau din portelan, Pahare, halbe si carafe, Oale profesionale din INOX, Tacamuri profesionale din INOX, Tavi servire, Tigai profesionale din inox, Tocatoare profesionale HACCP, Pungi netede sau gofrate pentru masini de vidat.

Accesorii - ustensile diverse
Ustensile diverse: Pensule, spatule, teluri, palete, pensule, polonice, pensete alimentare, spumiere, clesti de bucatarie, etc.
Cratite profesionale cu capac sau fara, cu 2 manere sau coada, pentru sosuri, sote. Din inox, fonta sau aluminiu.
Cuve gastronomice din aluminiu teflonat. Marime GN1/1 cu 3 adancimi diferite: 20mm, 40mm, 65mm.
Farfurii emailate sau din portelan. Capacitati si marimi diferite. Farfurii intinse, adanci sau pentru cesti.
Tavi servire
Tavi servire dreptunghiulare, ovale sau rotunde, etajere servire, carucioare debarasare tavi.
Accesorii - oliviere, rasnite
Oliviere cu suport cu 2 sau 4 piese, rasnite sare, rasnite piper, dispensere sos, sosiere cu picior.
Cutite profesionale, din aliaj carbon otel sau ceramice, pentru: branzeturi, carnuri, deserturi, fripturi, legume, paine, peste, etc.
Cuve GN - POLICARBONAT (PC)
Cuve gastronomice din policarbonat (PC), albe sau negre. Nu absorb mirosurile si aromele. Rezista la temp. intre -40°C și +110°C.
Oale profesionale din INOX, cu baza tripla tip sandwich (inox-aluminiu-inox). Potrivite pentru toate sursele de încalzire.
Tigai profesionale
Tigai profesionale din inox, emailate sau din aluminiu, cu strat anti-aderent. Tigai wok si mini tigai pentru sosuri.
Pungi pentru masini de vidat
Pungi netede sau gofrate la rola sau seturi. Grosimi de 70, 90 sau 105 microni. Peste 16 tipuri de dimensiuni.
Cuve gastronomice din INOX. Cuve clasice, cuve preforate, cuve cu manere sau cuve emailate.
Cuve GN - POLIPROPILENA (PP)
Cuve gastronomice din polipropilenă (PP) transparentă care nu absoarbe mirosurile și aromele. Temp. între -40°C și +80°C.
Tacamuri
Tacamuri profesionale din INOX la bucata sau seturi de 6 sau 12 bucati. Cutite masa, furculite, linguri, lingurite.
Tocatoare profesionale
Tocatoare profesionale HACCP (galben, rosu, verde, maro, negru, albastru), universale (albe) sau din lemn de fag.
bottom of page