Cum comand?

Echipamente profesionale, echipamente profesionale bucatarie, echipamente profesionale horeca retail

ATENTIE!  Comenzile generate pe platforma  www.hrfs.ro  nu creeaza nici o obligatie din partea cumparatorului si nici din partea vanzatorului (hrfs.ro), acestea fiind tratate ca cereri de oferta.

   Dupa plasarea comenzii veti fi contactat de un specialist Horeca & Retail Food Solutions pentru stabilirea detaliilor legate de componenta comenzii, date de facturare, plata si livrare.
Comanda nu se poate ridica de la sediul social.

 

 

Pasul 1 - Selectarea produselor dorite si adaugarea in cos

   Cauta produsele potrivite pentru afacerea ta...in momentul in care ati gasit un produs sau mai multe, pe care doriti sa il/le achizitionati, apasati pe butonul "Adauga in cos".

   In partea dreapta a ecranului va aparea automat fereastra "Cos de cumparaturi" - unde aveti posibilitatea sa vizualizati lista de produse existente in cos - acesta fereastra va disparea imediat ce dati click in afara ei, pentru a nu deranja vizual in navigare.

   Pentru a modifica cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse în cos apasati butonul "Vezi Cos" din fereastra "Cos de cumparaturi".

   Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul "Continua cumparaturile"

Pasul 2 - Finalizarea comenzii

   Din fereastra "Cos de cumparaturi" apasati butonul "Finalizeaza comanda" 

Pentru a finaliza comanda in magazin trebuiesc completate urmatoarele:

  1. Detalii de livrare - dupa ce completati campurile necesare apasati butonul "Continua"

  2. Metoda de livrare - se selecteaza automat varianta "Se stabileste dupa trimiterea comenzii" (pentru mai multe detalii de livrare accesati din josul paginii "Livrarea produselor") - apasati butonul "Continua"

  3. Plata - apasati butonul "Continua" (pentru mai multe detalii despre plati accesati din josul paginii "Modalitati de plata"

  4. Verifica si trimite comanda - verifica detaliile comenzii si actionati butonul "Trimite comanda"

                  

Pasul 3 - Consultanta

   Dupa ce ati trimis comanda, veti fi contactat in cel mai scurt timp de un specialist Horeca & Retail Food Solutions pentru stabilirea detaliilor legate de componenta comenzii, date de facturare, plata si livrare.