top of page

Program de loialitate

Poți acumula puncte pe care le poți transforma în discounturi atractive!

 1. 01

  Inscrie-te

  • Înscrieți-vă ca membru pentru a începe să vă bucurați de programul de fidelitate

 2. 02

  Catiga Puncte

  • Pentru fiecare EURO cheltuit

   Obține 1 Puncte pentru fiecare 1 EUR cheltuit/cheltuiți

  • Creeaza cont de membru

   Obține 1.000 Puncte

 3. 03

  Revendica Discount

  • 1 punct = 0.05 €

   1.000 Puncte = 50 EUR reducere comenzi de peste 1.000 EUR

Reguli Program de Fidelitate

1. Înscriere și Acordare de Puncte:
   - Pentru a deveni membru al programului nostru de fidelitate, trebuie să vă înregistrați pe site-ul nostru. La înregistrare, veți primi automat 1000 de puncte de bun venit în contul dvs. de membru.

2. Obținerea de Puncte:
   - Pentru fiecare euro cheltuit pe site-ul nostru, veți primi un punct în contul dvs. de fidelitate. Punctele vor fi acordate după finalizarea fiecărei comenzi și vor fi adăugate automat în contul dvs. de membru.

3. Valoarea Punctelor:
   - Fiecare punct acumulat are o valoare de 0,05 €. Pentru a revendica un discount, este necesar să acumulați minim 1000 de puncte în contul dvs. de fidelitate.

4. Revendicarea Discountului:
   - Pentru a revendica un discount, este necesar să acumulați minim 1000 de puncte în contul dvs. de fidelitate. Pentru a accesa punctele dvs. de fidelitate, vă rugăm să accesați butonul "Vezi Puncte" din pagina "Program de loialitate". Acolo, veți găsi opțiunea "Obține Cod", apoi apasati "Redeem" pentru a revendica codul. În urma acestei operații, un cod alfanumeric unic va fi emis. Acest cod poate fi adăugat la sfârșitul comenzii, înainte de finalizare, în câmpul "Introdu un Cod Promoțional", pentru a aplica discountul de 50 €.

5. Utilizarea Punctelor:
   - Punctele acumulate pot fi utilizate exclusiv pentru obținerea discountului specificat mai sus. Acestea nu pot fi schimbate în bani cash sau utilizate în alt mod decât cel menționat în regulile programului de fidelitate. De asemenea, dacă aveți strânse în contul dvs. de fidelitate 1000 de puncte sau mai mult, puteți utiliza maxim 1000 de puncte pentru o singură comandă. Celelalte puncte rămân disponibile pentru utilizare ulterioară conform regulilor programului de fidelitate.

6. Termenii și Condițiile:
   - Site-ul își rezervă dreptul de a modifica regulile programului de fidelitate fără notificare prealabilă. Orice modificări vor fi comunicate pe site-ul nostru și vor intra în vigoare imediat ce sunt publicate.

bottom of page