top of page

Mobilier INOX - Spalatoare profesionale din inox alimentar de calitate

Spalatoare din inox

Bine ati venit pe pagina noastra dedicata mobilierului profesional din INOX alimentar pentru industria horeca! Oferim o gama variata de produse profesionale din inox, cum ar fi: spalatoare pt maini, spalatoare pt maini cu actionare la genunchi, spalatoare cu 1 cuva, spalatoare cu 2 cuve, spalatoare cu 3 cuve, spalatoare cu spatiu pentru masini de spalat vase, spalatoare vase mari, baterii si dusuri prespalare si o gama larga de accesorii.
Suntem aici pentru a va oferi solutii personalizate.
Toate produsele noastre sunt conforme cu cerintele europene privind siguranta alimentara. In plus, suntem aici pentru a va oferi consultanta gratuita in alegerea mobilierului potrivit pentru afacerea dumneavoastra. De asemenea, ne angajam sa va oferim o livrare rapida, astfel incat sa puteti beneficia cat mai curand de produsele comandate.
Va invitam sa explorati gama noastra de spalatoare din inox
 si sa ne contactati pentru orice intrebari sau nelamuriri aveti. ​

Pentru afisare pret, va rugam sa accesati produsul dorit si sa alegeti dimensiunile potrivite. Preturile afișate in prezent reprezinta preturile pentru variantele de baza ale fiecarui produs.

In cazul in care nu gasiti nici un produs care sa corespunda necesitatilor dumneavostra sau aveti nevoie de dimensiuni non-standard,  va rugam sa ne trimiteti o solicitare pentru a va putea oferi solutii personalizate.

bottom of page