top of page

ECHIPAMENTE - Echipamente profesionale pentru fast-food / street food

Echipamente Fast-Food / Street Food

Bun venit pe pagina noastra web specializata in echipamente profesionale pentru fast food! Suntem incantati sa va prezentam o gama variata de echipamente pentru fast-food, street-food
Indiferent daca aveti nevoie de aparate si accesorii hot-dog, aparate shaorma, kebab, gyros, aparate waffle, bain marie, contact grill, crepiere, cuptoare pe carbuni, cuptoare pentru cartofi, friteuze, fry-top-uri, gratare paella, masini de gatit de pardoseala, masini de inghetata stradala, plite congelare rapida, plite cu inductie, rotisoare, supiere sau toastere, suntem aici pentru a va oferi solutii personalizate.
Toate produsele noastre sunt conforme cu cerintele europene privind siguranta alimentara. In plus, suntem aici pentru a va oferi consultanta gratuita in alegerea echipamentelor potrivite pentru afacerea dumneavoastra. De asemenea, ne angajam sa va oferim o livrare rapida, astfel incat sa puteti beneficia cat mai curand de produsele comandate.
Va invitam sa explorati gama noastra de echipamente pentru fast-food, street food si sa ne contactati pentru orice intrebari sau nelamuriri aveti. 

bottom of page