top of page

ECHIPAMENTE - Bucatarie calda - Echipamente profesionale bloc termic Linie 900

Linie 900 - Echipamente profesionale bloc termic

Bun venit pe pagina noastra web, unde veti descoperi Linia 900 - o linie de gatit versatila a carei modularitate a elementelor permite orice combinatie de echipamente cu dimensiuni reduse pentru utilizarea maxima a spatiului disponibil. In functie de capacitatea si puterea lor, sunt indicate pentru bucatarii profesionale mari.
Indiferent daca aveti nevoie de: aparate de mentinut la cald, bain marie, elemente neutre, friteuze, fry-top-uri, gratare cu roca vulcanica, marmite, masini de fiert paste, masini de gatit electrice, masini de gatit pe gaz, masini de gatit cu inductie, tigai basculante, suntem aici pentru a va oferi solutii durabile si eficiente pentru bucataria dvs. profesionala.
Produsele noastre vin in diverse variante. Fiecare produs este conceput cu atentie la detalii si respecta cerintele europene privind siguranta alimentara.
Oferim consultanta gratuita pentru a va ajuta sa faceti cea mai buna alegere in functie de specificatiile si cerintele dvs.. Astfel, puteti fi sigur ca veti obtine echipamentul potrivit.
De asemenea, ne angajam sa va oferim o livrare rapida, astfel incat sa puteti beneficia cat mai curand de produsele comandate.
Descoperiti gama noastra de echipamente profesionale bloc termic - Linie 900 si contactati-ne astazi pentru a va oferi solutiile de care aveti nevoie.

aparate de mentinut cartofii la cald Aparate profesionale de mentinut cartofii la cald. Integral din inox. Variante de banc, cu suport deschis sau inchis.

Aparate mentinut la cald

Aparate profesionale de mentinut cartofii la cald. Integral din inox. Variante de banc, cu suport deschis sau inchis.

friteuze linie 700 Echipamente profesionale realizate integral din inox. Alimentare electrica sau gaz. Capacitati diferite: 1x10l ;1x13l; 1x17l; 2x8l; 2x13l; 2x17l.

Friteuze

Echipamente profesionale realizate integral din inox. Alimentare electrica sau gaz. Capacitati diferite: 1x13l; 1x17l; 2x8l; 2x13l; 2x17l.

Linie 900 - Marmite profesionale, Linie 900 - Marmite profesionale, Linie 900 - Marmite profesionale, Linie 900 - Marmite profesionale, Linie 900 - Marmite profesionale, Linie 900 - Marmite profesionale

Marmite

Echipamente profesionale realizate integral din inox. Cu incalzire directa sau indirecta.
Cosuri perforate cu 1, 2 sau 3 sectoare.

tigai basculante linie 900 Tigai basculante cu alimentare electrica sau pe gaz. Cu basculare manuala sau motorizata. Realizate integral din inox.

Tigai basculante

Tigai basculante cu alimentare electrica sau pe gaz. Cu basculare manuala sau motorizata. Realizate integral din inox.

bain marie linie Echipamente profesionale realizate integral din inox. Variante cu suport deschis, alimentare electrica, capacitate 1xGN1/1 sau 2xGN1/1.

Bain Marie

Echipamente profesionale realizate integral din inox. Variante cu suport deschis, electrice, capacitate 1xGN1/1+1/3 sau 1xGN2/1+2xGN1/3.

fry top uri linie 900,Cu suprafata neteda, striata sau mixta. De banc sau cu suport. Alimentare electrica sau gaz.

Fry-Top-uri

Cu suprafata neteda, striata sau mixta.
De banc sau cu suport.
Alimentare electrica sau gaz.

masini de fiert paste linia 900 Masini profesionale de fiert paste, orez sau legume; variante electrice sau pe gaz. Seturi de cosuri cu diferite marimi.

Masini de fiert paste

Masini profesionale de fiert paste, orez sau legume; variante electrice sau pe gaz.
Seturi de cosuri cu diferite marimi.

elemente neutre linie 900 Module neutre realizate integral din inox. Disponibile in variante de banc sau cu suport deschis.

Elemente neutre

Module neutre realizate integral din inox.
Disponibile in variante de banc sau cu suport deschis.

gratare cu roca vulcanica Echipamente profesionale realizate integral din inox. Variante de banc sau cu suport. Gratare din inox pentru peste sau carne.

Gratare cu roca vulcanica

Echipamente profesionale realizate integral din inox. Variante de banc sau cu suport.
Gratare din inox pentru peste sau carne.

masini de gatit linie 900 Masini de gatit electrice sau pe gaz. Realizate integral din inox. Variante de banc, cu suport, cu cuptor electric sau gaz.

Masini de gatit

Masini de gatit electrice sau pe gaz. Realizate integral din inox. Variante de banc, cu suport, cu cuptor electric sau gaz.

Solicita aici consultanta gratuita pentru proiecte HORECA* 
(*street food, restaurant, bar, patiserie, brutarie, cofetarie, gelaterie, pizzerie, fast-food, macelarie, carmangerie)

Multumim pentru interesul acordat! Vom raspunde in cel mai scurt timp solicitarii dumneavoastra!

ECHIPAMENTE - Bucatarie calda - Echipamente profesionale Linie 700
bottom of page