top of page

ECHIPAMENTE - Echipamente profesionale pentru pizzerii

Echipamente profesionale Pizza

Bun venit pe pagina noastra web specializata in echipamente profesionale pentru pizza! Suntem incantati sa va prezentam o gama variata de echipamente si utilaje profesionale ideale pentru pizzerie.
Indiferent daca aveti nevoie de cuptoare de pizza atat pe gaz cat si electrice, cu una, doua sau trei camere de coacere, cuptoare profesionale tip tunel, dospitoare aluat pizza, malaxoare aluat, mese frigorifice cu blat de granit, TOLA - masa electrica rotativa, vitrine frigorifice pentru ingrediente, echipamente profesionale pentru format blat pizza
suntem aici pentru a va oferi solutii personalizate.
Toate produsele noastre sunt conforme cu cerintele europene privind siguranta alimentara. In plus, suntem aici pentru a va oferi consultanta gratuita in alegerea echipamentelor profesionale pentru pizza potrivite pentru afacerea dumneavoastra. De asemenea, ne angajam sa va oferim o livrare rapida, astfel incat sa puteti beneficia cat mai curand de produsele comandate.
Va invitam sa explorati gama noastra de echipamente profesionale pentru pizza si sa ne contactati pentru orice intrebari sau nelamuriri aveti. 

Cuptoare profesionale pentru pizza, dospitoare aluat pizza, suporti cuptoare, cuptoare profesionale tip tunel, accesorii cuptoare.,  cuptoare de pizza atat pe gaz cat si electrice, cu una, doua sau trei camere de coacere, cuptoare profesionale tip tunel, dospitoare aluat pizza, malaxoare aluat, mese frigorifice cu blat de granit, TOLA - masa electrica rotativa, vitrine frigorifice pentru ingrediente, echipamente profesionale pentru format blat pizza.

Cuptoare, Dospitoare aluat

Cuptoare profesionale pentru pizza, dospitoare aluat pizza, suporti cuptoare, cuptoare profesionale tip tunel, accesorii cuptoare.

mese frigorifice inox , general 245x130.

Mese frigorifice blat granit

Mese frigorifice din inox cu blat de granit.
Pot fi cu module neutre sau frigorifice echipate cu usi batante sau sertare.

Rucsacuri termoizolante  Genti termoizolante  Termoboxuri din polipropilena spumata

Transport PIZZA

Rucsacuri termoizolante
Genti termoizolante
Termoboxuri din polipropilena spumata

Pizza Making

Formatoare aluat Pizza

Formatoare profesionale pentru aluat pizza

vitrine frigorifice inox , general 245x1

Vitrine pentru ingrediente

Vitrine frigorifice profesionale pentru ingrediente. Ideale pentru pizzerii, lanturi fast-food, cantine, etc. Peste 30 de variante de dimensiuni.

Malaxoare profesionale aluat general 245

Malaxoare aluat pizza

Malaxoare profesionale cu spirala pentru aluat pizza. Variante cu una sau doua viteze. Capacitati diferite: 20, 30, 50, 80, 130 litri.

tola masa electrica rotativa pentru pizz

TOLA - masa rotativa

Castiga timp si bani cu noul sistem patentat, TOLA, masa electrica rotativa pentru pizza. Disponibil cu blat de inox sau sticla.

bottom of page