ECHIPAMENTE - Masini profesionale pentru spalare vase, vesela si pahare

Spalare vase, vesela si pahare

   Horeca & Retail Food Solutions va pune la dispozitie o gama larga de echipamente profesionale pentru spalare vase, vesela si pahare.

Masini de spalat cu deschidere frontala, masini de spalat cu capota, masini de spalat pahare, suporturi diverse pentru masina de spalat, cosuri 350x350mm, cosuri 400x400mm, cosuri 500x500mm, pompe si detergenti.

   Produsele sunt proiectate in concordanta cu ultimele tendinte globale, respecta standardele internaţionale de calitate şi de siguranţă.

Pentru a gasi mai rapid produsul dorit, va rugam sa folositi filtrul "Colectie".

   Horeca & Retail Food Solutions va pune la dispozitie o gama larga de echipamente profesionale pentru spalare vase, vesela si pahare. Masini de spalat cu deschidere frontala, masini de spalat cu capota, masini de spalat pahare, suporturi diverse pentru masina de spalat, cosuri 350x350mm, cosuri 400x400mm, cosuri 500x500mm, pompe si detergenti.    Produsele sunt proiectate in concordanta cu ultimele tendinte globale, respecta standardele internaţionale de calitate şi de siguranţă. ​ Pentru a gasi mai rapid produsul dorit, va rugam sa folositi filtrul "Colectie". ​