top of page

ACCESORII - Cutite profesionale din aliaj carbon/otel sau ceramice

Cutite profesionale

   hrfs.ro va propune o gama variata de cutite profesionale extrem de rezistente din aliaj carbon/otel sau ceramice: cutitul bucatarului, cutite de bucatarie, cutite universale, cutite mici pentru legume, cutite pentru transat si dezosat, cutit pentru desert, cutite pentru branzeturi, cutite pentru fripturi, cutite pentru peste, cutite profesionale patiserie, cutite profesionale pui, cutite profesionale carne, cutite zimtate pentru paine si produse congelate.

   In aceasta pagina mai regasiti si set de 6 cutite din otel forjat si suport magnetic de 33 cm si 55 cm, pentru cutite.

   Produsele sunt proiectate in concordanta cu ultimele tendinte globale, respecta standardele internaţionale de calitate şi de siguranţă.

hrfs.ro va propune o gama variata de cutite profesionale extrem de rezistente din aliaj carbon/otel sau ceramice: cutitul bucatarului, cutite de bucatarie, cutite universale, cutite mici pentru legume, cutite pentru transat si dezosat, cutit pentru desert, cutite pentru branzeturi, cutite pentru fripturi, cutite pentru peste, cutite profesionale patiserie, cutite profesionale pui, cutite profesionale carne, cutite zimtate pentru paine si produse congelate.    In aceasta pagina mai regasiti si set de 6 cutite din otel forjat si suport magnetic de 33 cm si 55 cm, pentru cutite.    Produsele sunt proiectate in concordanta cu ultimele tendinte globale, respecta standardele internaţionale de calitate şi de siguranţă.
bottom of page