top of page

Mobilier INOX - Dulapuri polite si rastele din inox alimentar de calitate

Dulapuri, polite si rastele din INOX

Bine ati venit pe pagina noastra dedicata mobilierului profesional din INOX alimentar pentru industria horeca! Oferim o gama variata de produse profesionale din inox, cum ar fi:
* Dulapuri depozitare din otel inoxidabil in diferite variante: Dulapuri verticale de depozitare cu 4 polite intermediare sau Dulapuri de perete disponibile cu 2 sau 3 polite, in varianta deschisa sau inchisa cu usi glisante.
Polite de perete, fixe sau reglabile, cu 1 sau 2 polite; suprastructuri blaturi de lucru. Suprafetele pot fi pline sau perforate.
Rastele din inox sau cromate, cu polite fixe sau reglabile pe inaltime, perforate sau pline. Inaltimea rastelelor este de max. 1830 mm.

Suntem aici pentru a va oferi solutii personalizate.
Toate produsele noastre sunt conforme cu cerintele europene privind siguranta alimentara. In plus, suntem aici pentru a va oferi consultanta gratuita in alegerea mobilierului potrivit pentru afacerea dumneavoastra. De asemenea, ne angajam sa va oferim o livrare rapida, astfel incat sa puteti beneficia cat mai curand de produsele comandate.
Va invitam sa explorati gama noastra de dulapuri, polite si rastele
 si sa ne contactati pentru orice intrebari sau nelamuriri aveti. ​

Pentru afisare pret, va rugam sa accesati produsul dorit si sa alegeti dimensiunile potrivite.
Preturile afișate in prezent reprezinta preturile pentru variantele de baza ale fiecarui produs.

In cazul in care nu gasiti nici un produs care sa corespunda necesitatilor dumneavostra sau aveti nevoie de dimensiuni non-standard,  va rugam sa ne trimiteti o solicitare pentru a va putea oferi solutii personalizate.

    bottom of page