top of page

ECHIPAMENTE - Echipamente frigorifice profesionale

Echipamente frigorifice

   Horeca & Retail Food Solutions va pune la dispozitie o gama larga de echipamente frigorifice profesionale ideale pentru bar, pub, club, hotel, restaurant, cantina, fast-food, street food, macelarie, carmangerie, patiserie, cofetarie, panificatie, etc.

   Produsele sunt proiectate in concordanta cu ultimele tendinte globale, respecta standardele internaţionale de calitate şi de siguranţă.

   Va oferim urmatoarele categorii de echipamente profesionale: dulapuri frigorifice refrigerare, dulapuri frigorifice congelare, mese frigorifice refrigerare, mese frigorifice congelare, mese friogrifice cu blat de granit, mini frigidere refrigerare, mini frigidere congelare, lazi refrigerare si congelare, vitrine frigorifice ingrediente, vitrine frigorifice bar, vitrine frigorifice vin, saladette, rafturi frigorifice.

echipamente frigorifice profesionale ideale pentru bar, pub, club, hotel, restaurant, cantina, fast-food, street food, macelarie, carmangerie, patiserie, cofetarie, panificatie, etc.    Produsele sunt proiectate in concordanta cu ultimele tendinte globale, respecta standardele internaţionale de calitate şi de siguranţă. ​    Va oferim urmatoarele categorii de echipamente profesionale: dulapuri frigorifice refrigerare, dulapuri frigorifice congelare, mese frigorifice refrigerare, mese frigorifice congelare, mese friogrifice cu blat de granit, mini frigidere refrigerare, mini frigidere congelare, lazi refrigerare si congelare, vitrine frigorifice ingrediente, vitrine frigorifice bar, vitrine frigorifice vin, saladette, rafturi frigorifice.
VI BOZ0002_edited_edited.jpg

Camere frigorifice

Camere frigorifice modulare fara agregat, mini-camere frigorifice, agregate monobloc, agregate SPLIT, accesorii agregate frigorifice.

mese frigorifice refrigerare Mese frigorifice pentru refrigerare realizate integral din inox. Disponibile in variante cu 2, 3 sau 4 usi; usile pot fi pline sau din sticla.

Mese Refrigerare

Mese frigorifice pentru refrigerare realizate integral din inox. Disponibile in variante cu 2, 3 sau 4 usi; usile pot fi pline sau din sticla.

Mini congelator, Mini frigidere pentru congelare. Pot fi albe sau din inox. Cu capacitati diferite: 120l, 200l.

Mini frigidere Congelare

Mini frigidere pentru congelare.
Pot fi albe sau din inox.
Cu capacitati diferite: 120l, 200l.

vitrine frigorifice bar, Vitrine frigorifice profesionale destinate utilizarii in baruri sau pub-uri. Disponibile in variante cu 1, 2, 3 sau 4 usi.

Vitrine frigorifice Bar, Pub

Vitrine frigorifice profesionale destinate utilizarii in baruri sau pub-uri.
Disponibile in variante cu 1, 2, 3 sau 4 usi.

Saladette profesionale, Disponibile in variante cu: 2 sau 3 usi; usi+sertare; 4 sau 6 sertare. Pot fi cu blat de granit, capac sau suprastructura geam.

Saladette

Disponibile in variante cu: 2 sau 3 usi; usi+sertare; 4 sau 6 sertare. Pot fi cu blat de granit, capac sau suprastructura geam.

Dulapuri frigorifice refrigerare Dulapuri frigorifice profesionale pentru refrigerare, din inox sau abs alb. Capacitati diferite de la 135l pana la 1400l.

Dulapuri Refrigerare

Dulapuri frigorifice profesionale pentru refrigerare, din inox sau abs alb. Capacitati diferite de la 135l pana la 1400l.

mese frigorifice congelare general 245x1

Mese Congelare

Mese frigorifice pentru congelare realizate integral din inox.
Disponibile in variante cu 2, 3 sau 4 usi.

lazi frigorifice refrigerare si congelare, Lazi frigorifice profesionale pentru refrigerare sau congelare. Pot fi cu geamuri curbate glisante, cu capac sau rotunde.

Lazi Refrigerare, Congelare

Lazi frigorifice profesionale pentru refrigerare sau congelare. Pot fi cu geamuri curbate glisante, cu capac sau rotunde.

santiago_deep.png

Vitrine frigorifice orizontale

Vitrine frigorifice profesionale orizontale pentru expunerea alimentelor. Izolatie din poliuretan ecologic.

rafturi frigorifice cu perdea de aer, Rafturi frigorifice profesionale cu perdea de aer rece. Echipamente destinate pentru expunerea produselor la temperatura optima.

Rafturi frigorifice

Rafturi frigorifice profesionale cu perdea de aer rece. Echipamente destinate pentru expunerea produselor la temperatura optima.

dulapuri frigorifice congelare Dulapuri frigorifice profesionale pentru refrigerare, din inox sau abs alb. Capacitati diferite de la 120l pana la 1300l.

Dulapuri Congelare

Dulapuri frigorifice profesionale pentru refrigerare, din inox sau abs alb. Capacitati diferite de la 120l pana la 1300l.

Mini frigifere refrigerare, Mini frigidere pentru refrigerare. Pot fi albe, negre sau din inox. Cu capacitati diferite: 30l, 40l, 50l, 135l, 200l.

Mini frigidere Refrigerare

Mini frigidere pentru refrigerare.
Pot fi albe, negre sau din inox.
Cu capacitati diferite: 30l, 40l, 50l, 135l, 200l.

vitrine frigorifice inox , Vitrine frigorifice profesionale pentru ingrediente. Ideale pentru pizzerii, lanturi fast-food, cantine, etc. Peste 30 de variante de dimensiuni.

Vitrine pentru ingrediente

Vitrine frigorifice profesionale pentru ingrediente.
Ideale pentru pizzerii, lanturi fast-food, cantine, etc. Peste 30 de variante de dimensiuni.

vitrine frigorifice vin, Vitrine frigorifice profesionale pentru expunerea vinurilor. Usi duble cu geamuri. Iluminare interioara cu leduri.

Vitrine frigorifice vin

Vitrine frigorifice profesionale pentru expunerea vinurilor. Usi duble cu geamuri. Iluminare interioara cu leduri.

bottom of page