top of page

ECHIPAMENTE - Echipamente profesionale pentru BAR

Echipamente profesionale pentru bar

Bun venit pe pagina noastra web specializata in echipamente profesionale pentru baruri! Suntem incantati sa va prezentam o gama variata de echipamente si utilaje profesionale ideale pentru orice bar, pub, club, hotel, restaurant.
Indiferent daca aveti nevoie de Blendere (de 1,5litri; 1,75litri; 2,5litri), Cafetiere, Dozatoare bauturi (cu 1, 2 sau 3 grupuri), Expresoare cafea (cu 1, 2 sau 3 grupuri), Rasnite cafea, Masini gheata (cuburi de gheata; fulgi de gheata granulati; spart gheata), Masini de spalat pahare, Masini de inghetat pahare, Mixere frappe (simple sau duble), Storcatoare citrice (manuale sau automate), Storcatoare fructe, Vitrine frigorifice bar, VItrine frigorifice vin, suntem aici pentru a va oferi solutii personalizate.
Toate produsele noastre sunt conforme cu cerintele europene privind siguranta alimentara. In plus, suntem aici pentru a va oferi consultanta gratuita in alegerea echipamentelor potrivite pentru afacerea dumneavoastra. De asemenea, ne angajam sa va oferim o livrare rapida, astfel incat sa puteti beneficia cat mai curand de produsele comandate.
Va invitam sa explorati gama noastra de echipamente si utilaje profesionale pentru baruri si sa ne contactati pentru orice intrebari sau nelamuriri aveti. 

bottom of page