top of page

ECHIPAMENTE - Echipamente profesionale pentru preparare

Echipamente PREPARARE

Horeca & Retail Food Solutions va ofera o gama larga de produse profesionale, destinate prepararii la rece, pentru o dotare corespunzatoare a bucatariei dumneavoastra.
In aceasta categorie veti regasi urmatoarele tipuri de echipamente: aparate gatit Sous-Vide, Cuttere, Feliatoare mezeluri, Formatoare aluat, Malaxoare aluat, Malaxoare carne, Masini de taiat/razuit legume MAXIMA, Masina de taiat, razuit legume, ROBOT COUPE, Masini de curatat cartofi, Masini de facut paste, Masini de tocat carne, Mixere de mana, Mixere planetare, Prese hamburgeri, Sprituri pentru carnati. 

Toate produsele noastre sunt conforme cu cerintele europene privind siguranta alimentara. In plus, suntem aici pentru a va oferi consultanta gratuita in alegerea echipamentelor de preparare potrivite pentru afacerea dumneavoastra. De asemenea, ne angajam sa va oferim o livrare rapida, astfel incat sa puteti beneficia cat mai curand de produsele comandate.
Va invitam sa explorati gama noastra de echipamente profesionale de preparare si sa ne contactati pentru orice intrebari sau nelamuriri aveti.