top of page

ECHIPAMENTE - Termoboxuri, marmite termice pt transport catering

Termoboxuri, marmite termice pt transport catering

   Horeca & Retail Food Solutions va ofera o gama larga de produse profesionale destinate transportului de alimente fierbinti sau reci.
   Va recomandam sa utilizati filtrul "Tip transport" din stanga paginii pentru a accesa mai rapid produsul dorit: Genti si termoboxuri pentru transport pizza, Marmite termice din inox simple sau cu robinet de scurgere, Termoboxuri din polietilena, polipropilena sau din spuma polipropilenica.

   Echipamentele pot fi folosite in industria alimentara de catre firmele de catering si nu numai, pentru a pastra prospetimea si temperatura preparatelor o perioada mai indelungata de  timp.
   Produsele sunt proiectate in concordanta cu ultimele tendinte globale, respecta standardele internaţionale de calitate şi de siguranţă.

 Carucioare pentru farfurii (neutre calde sau reci), Carucioare din inox pentru servire, Carucioare din inox pentru tavi GN1/1, GN2/1 sau de patiserie 600x400mm, Genti si termoboxuri pentru transport pizza, Marmite termice din inox simple sau cu robinet de scurgere, Termoboxuri din polietilena, polipropilena sau din spuma polipropilenica.    Echipamentele pot fi folosite in industria alimentara de catre firmele de catering si nu numai, pentru a pastra prospetimea si temperatura preparatelor o perioada mai indelungata de  timp.    Produsele sunt proiectate in concordanta cu ultimele tendinte globale, respecta standardele internaţionale de calitate şi de siguranţă.
Catalog CAMBRO - termoboxuri, transport catering
bottom of page