top of page

ECHIPAMENTE - Echipamente frigorifice - Plite profesionale pentru congelare rapida

Plite congelare rapida

Horeca & Retail Food Solutions va pune la dispozitie un concept nou, inovator, capabil să transforme o înghețată artizanală simplă într-o adevărată experiență gustoasă.
Conceput special pentru toți profesioniștii din sectoarele înghețatei, alimentației și alimentelor de stradă, TEPP-ICE este noua frontieră a gustului. Datorită plăcii sale frigorifice speciale care atinge -38 ° C, prepararea înghețatei devine o experiență creativă: rulouri de înghețată, deserturi reci, clătite, înghețate cremoase, granite, sorbete, cocktail-uri, decorațiuni instant de ciocolată, rețete de pește sărat și artistice creațiile sunt doar câteva dintre rețetele rapide cu care poți uimi și excita. Singura limită este imaginația ta!
Soluția ideală pentru cei care doresc să introducă „inima” TEPP-ICE într-un dulap personalizat. 
Toate produsele noastre sunt conforme cu cerintele europene privind siguranta alimentara. In plus, suntem aici pentru a va oferi consultanta gratuita in alegerea plitelor de congelare rapida potrivite pentru afacerea dumneavoastra. De asemenea, ne angajam sa va oferim o livrare rapida, astfel incat sa puteti beneficia cat mai curand de produsele comandate.
Va invitam sa explorati gama noastra de plite congelare rapida si sa ne contactati pentru orice intrebari sau nelamuriri aveti. 

bottom of page