top of page

Linii autoservire (self service, impinge tava)

Bun venit pe pagina noastra web specializata in produse profesionale ideale pentru linii autoservire (self service, impinge tava)!
Indiferent daca aveti nevoie de module calde bain marie, module cu plan cald, module cu plan rece, module cu vitrina frigorifica, module neutre, module pentru casa de marcat, carucioare pentru tavi, tacamuri, produse panificatie, suntem aici pentru a va oferi solutii personalizate. In functie de nevoile dumneavoastra, toate modulele pot fi echipate, contra cost,
cu usi batante sau glisante si cu suprastructura de geam pentru protectie. Toate modulele din LINIA TAXON prezentate mai jos au inclus drumul de tavi, cu o adancime de 350 mm. Pentru LINIA NIKI drumul de tavi este optional.
Toate produsele noastre sunt conforme cu cerintele europene privind siguranta alimentara. In plus, suntem aici pentru a va oferi consultanta gratuita in alegerea echipamentelor potrivite pentru afacerea dumneavoastra. De asemenea, ne angajam sa va oferim o livrare rapida, astfel incat sa puteti beneficia cat mai curand de produsele comandate.
Va invitam sa explorati gama noastra de echipamente si utilaje profesionale si sa ne contactati pentru orice intrebari sau nelamuriri aveti. 

    bottom of page