top of page

Masini de gatit - Linia 900

Bine ai venit pe pagina noastră dedicată mașinilor de gatit profesionale din Linia 900. Aici vei descoperi o gamă largă de echipamente special concepute pentru a satisface nevoile tale ca bucătar profesionist sau pasionat în arta culinară.
Masini de gatit profesionale disponibile atât în variante pe gaz, cu 2, 4, 6 sau 8 focuri cât și electrice cu plite similare. Masini de gatit cu 2 sau 4 plite vetroceramice. Masini de gatit cu inductie. În plus, oferim opțiuni suplimentare cum ar fi: variante de banc, cu suport, cu cuptor electric sau gaz, etc.
Realizate integral din inox durabil și ușor de curatat aceste dispozitive au fost proiectate special pentru a rezista uzurii constante cauzata utilizarii indelungate in medii comerciale. Acestea sunt perfecte pentru restaurantele fine dining, cafenele bistro-uri, autoserviri, cantine, popote și multe alte afaceri alimentare.
Prețurile afișate sunt competitive și transparente astfel încât să poți lua decizia cea mai potrivita bugetului tău. De asemenea suntem mereu pregatiți sa te sprijinim oricând ai nevoie de informații suplimentare sau discutarea detaliilor unui proiect in particular.
Dacă ești în căutarea unei mașini de gatit profesionale durabile și eficiente, nu ezita să explorezi ofertele noastre din Linia 900.
Suntem siguri că vei găsi produsul potrivit pentru nevoile tale culinare!

Masini de gatit linie 900, Masinile de gatit pe gaz, linia 700, pot fi: de banc, cu suport deschis, cu cuptor electric sau pe gaz. Cu 2, 4 sau 6 arzatoare, casta romania, horeca bucuresti, bucuresti horeca, importator casta, maxima, stalgast, cool head, horeca romania

Masini de gatit pe GAZ

Masinile de gatit pe gaz, linia 900, pot fi: de banc, cu suport deschis, cu cuptor electric sau pe gaz.
Cu 2, 4, 6 sau 8 arzatoare. Masini de gatit WOK. Masini de gatit cu placa radianta.

masini de gatit electrice linie 900, Masinile de gatit electrice, linia 900, pot fi: de banc, cu suport deschis sau cuptor electric, casta, casta romania, importator casta, garantie casta, horeca bucucresti, horeca romania, ho re ca bucuresti, horeca constanta, horeca iasi, horeca arad

Masini de gatit ELECTRICE

Masinile de gatit electrice, linia 900, pot fi: de banc, cu suport deschis sau cuptor electric.
Cu 2 sau 4 plite patrate. Masini de gatit cu 2 sau 4 plite vetroceramica. Masini de gatit cu inductie.

masini de gatit pe gaz masini de gatit electrice masini de gatit cu inductie masini de gatit cu vetroceramica masini de gatit wok
bottom of page