top of page

ECHIPAMENTE - Bucatarie calda - Linie 900 - Masini de gatit profesionale pt bloc termic Linie 900

Masini de gatit - Linia 900

Bine ai venit pe pagina noastra dedicata mașinilor de gatit profesionale din Linia 900. Aici vei descoperi o gama larga de echipamente special concepute pentru a satisface nevoile tale ca bucătar profesionist sau pasionat in arta culinara.
Masini de gatit profesionale disponibile atat în variante pe gaz, cu 2, 4, 6 sau 8 focuri cat și electrice cu plite similare. Masini de gatit cu 2 sau 4 plite vetroceramice. Masini de gatit cu inductie. In plus, oferim optiuni suplimentare cum ar fi: variante de banc, cu suport, cu cuptor electric sau gaz, etc.
Realizate integral din inox durabil și ușor de curatat aceste dispozitive au fost proiectate special pentru a rezista uzurii constante cauzata utilizarii indelungate in medii comerciale. Acestea sunt perfecte pentru restaurantele fine dining, cafenele bistro-uri, autoserviri, cantine, popote și multe alte afaceri alimentare.
Preturile afișate sunt competitive și transparente astfel incat sa poți lua decizia cea mai potrivita bugetului tau. De asemenea suntem mereu pregatiți sa te sprijinim oricand ai nevoie de informatii suplimentare sau discutarea detaliilor unui proiect in particular.
Daca ești in căutarea unei mașini de gatit profesionale durabile și eficiente, nu ezita sa explorezi ofertele noastre din Linia 900.
Suntem siguri ca vei gasi produsul potrivit pentru nevoile tale culinare!

Masini de gatit linie 900, Masinile de gatit pe gaz, linia 700, pot fi: de banc, cu suport deschis, cu cuptor electric sau pe gaz. Cu 2, 4 sau 6 arzatoare, casta romania, horeca bucuresti, bucuresti horeca, importator casta, maxima, stalgast, cool head, horeca romania

Masini de gatit pe GAZ

Masinile de gatit pe gaz, linia 900, pot fi: de banc, cu suport deschis, cu cuptor electric sau pe gaz.
Cu 2, 4, 6 sau 8 arzatoare. Masini de gatit WOK. Masini de gatit cu placa radianta.

masini de gatit electrice linie 900, Masinile de gatit electrice, linia 900, pot fi: de banc, cu suport deschis sau cuptor electric, casta, casta romania, importator casta, garantie casta, horeca bucucresti, horeca romania, ho re ca bucuresti, horeca constanta, horeca iasi, horeca arad

Masini de gatit ELECTRICE

Masinile de gatit electrice, linia 900, pot fi: de banc, cu suport deschis sau cuptor electric.
Cu 2 sau 4 plite patrate. Masini de gatit cu 2 sau 4 plite vetroceramica. Masini de gatit cu inductie.

masini de gatit pe gaz masini de gatit electrice masini de gatit cu inductie masini de gatit cu vetroceramica masini de gatit wok
bottom of page