top of page

ECHIPAMENTE - Echipamente pizza - Cuptoare profesionale pentru PIZZA

Cuptoare profesionale pentru PIZZA

Bun venit pe pagina noastra web specializata in cuptoare profesionale pentru pizza! Suntem incantati sa va prezentam o gama variata de  cuptoare profesionale ideale pentru orice pizzerie.
Indiferent daca aveti nevoie de dospitor electric, suport pentru cuptor, hota cu motor si variator, genrator de abur, accesoriu de conectare cos evacuare pentru suprapunerea cuptoarelor, accesoriu cos de evacuare antivant pentru cuptoarele de pizza pe gaz, set 4 roti cu frana pentru suport cuptor, suntem aici pentru a va oferi solutii personalizate.
Toate produsele noastre sunt conforme cu cerintele europene privind siguranta alimentara. In plus, suntem aici pentru a va oferi consultanta gratuita in alegerea echipamentelor potrivite pentru afacerea dumneavoastra. De asemenea, ne angajam sa va oferim o livrare rapida, astfel incat sa puteti beneficia cat mai curand de produsele comandate.
Va invitam sa explorati gama noastra de cuptoare profesionale pentru pizza si sa ne contactati pentru orice intrebari sau nelamuriri aveti. 

bottom of page