top of page

ECHIPAMENTE - Echipamente frigorifice - Vitrine profesionale pentru prezentare

Vitrine prezentare

Bine ai venit pe pagina noastra web, unde poti gasi o gama larga de vitrine specializate pentru diverse industrii. Indiferent daca ai un bar, o cofetarie, o patiserie, un fast food/street food, o florarie sau un magazin alimentar, avem vitrine potrivite pentru tine.
Oferta noastra cuprinde vitrine bar elegante și moderne, vitrine cofetarie și patiserie cu design atragator, vitrine fast food/street food practice și functionale, vitrine pentru flori care pun in valoare frumusetea aranjamentelor și vitrine pentru inghetata care mentin produsele la temperatura optima.
Vitrinele noastre pot fi de banc, incastrabile orizontale sau verticale, potrivite pentru a se potrivi perfect cu spațiul tau de expunere. Pe langa asta, poti alege intre vitrine calde, neutre, frigorifice refrigerate sau frigorifice congelate, in functie de temperatura necesara pentru produsele tale.
Toate produsele noastre sunt conforme cu cerintele europene privind siguranța alimentara, astfel incat poti avea incredere ca vitrinele pentru prezentare vor asigura conditii optime de depozitare și expunere a alimentelor.
In plus, oferim consultanta gratuita pentru a te ajuta sa alegi vitrina potrivita nevoilor tale și garantam o livrare rapida pentru a te ajuta sa-ti incepi activitatea cat mai curand posibil.

bottom of page