top of page

ECHIPAMENTE - Bucatarie calda - Linie 700 - Masini de gatit profesionale pt bloc termic Linie 700

Masini de gatit - Linie 700

Bine ai venit pe pagina noastră dedicată mașinilor de gatit profesionale din Linia 700. Aici vei descoperi o gamă largă de echipamente special concepute pentru a satisface nevoile tale ca bucătar profesionist sau pasionat în arta culinară.
Masini de gatit profesionale disponibile atât în variante pe gaz, cu 2, 4 sau 6 focuri cât și electrice cu plite similare. În plus, oferim opțiuni suplimentare cum ar fi: variante de banc, cu suport, cu cuptor electric sau gaz, etc.
Realizate integral din inox durabil și ușor de curatat aceste dispozitive au fost proiectate special pentru a rezista uzurii constante cauzata utilizarii indelungate in medii comerciale. Acestea sunt perfecte pentru restaurantele fine dining, cafenele bistro-uri și multe alte afaceri alimentare.
Prețurile afișate sunt competitive și transparente astfel încât să poți lua decizia cea mai potrivita bugetului tău. De asemenea suntem mereu pregatiți sa te sprijinim oricând ai nevoie de informații suplimentare sau discutarea detaliilor unui proiect in particular.
Dacă ești în căutarea unei mașini de gatit profesionale durabile și eficiente, nu ezita să explorezi ofertele noastre din Linia 700.
Suntem siguri că vei găsi produsul potrivit pentru nevoile tale culinare!

Masini de gatit linie 700, Masinile de gatit pe gaz, linia 700, pot fi: de banc, cu suport deschis, cu cuptor electric sau pe gaz. Cu 2, 4 sau 6 arzatoare, casta romania, horeca bucuresti, bucuresti horeca, importator casta, maxima, stalgast, cool head, horeca romania

Masini de gatit pe GAZ

Masinile de gatit pe gaz, linia 700, pot fi: de banc, cu suport deschis, cu cuptor electric sau pe gaz.
Cu 2, 4 sau 6 arzatoare.

Masinile de gatit electrice, linia 700, pot fi: de banc, cu suport deschis sau cuptor electric. Cu 2, 4 sau 6 plite, casta romania, casta, casta garantie, garantie casta, horeca casta, horeca romania, horeca bucuresti, ho re ca, importator casta, maxima, cool head, eka

Masini de gatit ELECTRICE

Masinile de gatit electrice, linia 700, pot fi: de banc, cu suport deschis sau cuptor electric.
Cu 2, 4 sau 6 plite rotunde.

masini de gatit, pe gaz, masini de gatit electrice masini de gatit cu inductie masini de gatit cu vetroceramica masini de gatit wok
bottom of page