top of page

Concepte noi - Roboqbo - Masina universala de procesare

Roboqbo

   Fie ca esti antreprenor la inceput de drum sau o comapnie in plina dezvoltare, Roboqbo prin accesoriile sale speciale se poate adapta la orice nevoie sau capacitate.
  Astfel, datorita versatilitatii, Roboqbo poate fi folosit in sectorul alimentar (patiserie, cofetarie, gelaterie, gastronomie, etc), cosmetic sau farmaceutic.
  Roboqbo este un laborator complet intr-un echipament compact. Sistemul All-In-One poate transforma materiile prime, intr-un mod profesionist, personalizat si rapid. Optiunile sunt multe si posibilitatile practic nelimitate.
  Dispune de o interfata simpla si intuitiva.
Masina universala de procesare  perfecta pentru a gati, raci, framanta, taia, mixa, omogeniza orice tip de produs, fiind potrivita pentru patiserii, gelaterii, restaurante, etc.
Varietate mare de produse rezultate: de la creme de ou, toppinguri sau alte creme pe baza de ciocolata, ganaj, pasta de alune, dulceturi, jeleu fructe, pana la piure, concentrate, pesto, pateuri, maioneza, risotto, supe etc.
  Gatire rapida, dar in acelasi timp delicata, pastrand toate proprietatile nutritive si culorile naturale ale produsului.  In partea de jos a paginii veti regasi peste 80 videoclipuri despre utilizarea acestui robot profesional care beneficiaza de tehnologie de ultima generatie.
  Pentru consultanta gratuita, mai multe detalii tehnice si preturi, va rugam sa ne contactati la tel. 0762028400 sau mail: office@hrfs.ro

VALKO, este lider pe piata echipamentelor profesionale din Italia, iar portofoliul de produse include: linii profesionale de ambalat caserole, masini de ambalat in vid, dispozitive de termosigilare, sisteme de ambalare a alimentelor, ambalare caserole cu gaz inert, ambalare Skin-Pack, ambalare lichide, aparate de gatit Sous-Vide, pungi pentru vidat, tavi, folii si matrite. VALKO, este lider pe piata echipamentelor profesionale din Italia, iar portofoliul de produse include: linii profesionale de ambalat caserole, masini de ambalat in vid, dispozitive de termosigilare, sisteme de ambalare a alimentelor, ambalare caserole cu gaz inert, ambalare Skin-Pack, ambalare lichide, aparate de gatit Sous-Vide, pungi pentru vidat, tavi, folii si matrite. VALKO, este lider pe piata echipamentelor profesionale din Italia, iar portofoliul de produse include: linii profesionale de ambalat caserole, masini de ambalat in vid, dispozitive de termosigilare, sisteme de ambalare a alimentelor, ambalare caser