top of page

ECHIPAMENTE - Echipamente frigorifice - Abatitoare profesionale

Abatitoare / Blast Chiller

Bine ati venit pe pagina noastra dedicata abatitoarelor - echipamente esentiale in orice bucatarie. Blast chiller-ul șau shock freezer-ul sunt concepute special pentru a stoca și conserva calitatea alimentelor prin reducerea rapida a temperaturii acestora.
Datorita procesului de racire intensiva care se realizeaza in doar cateva minute, aceste dispozitive previn dezvoltarea bacteriilor si pastreaza gusturile si nutrientii intacti. Astfel, afacerile din domeniul culinar precum cherhanalele, hotelurile sau serviciile de catering pot avea o solutie ideala pentru depozitarea corecta şi sigura a alimentelor proaspete; ceea ce va ajuta la mentinerea unui standard ridicat al produselor oferite.
In plus fata de avantajele evidente legate de pastrarea calitatii alimentelor, utilizarea acestor echipamente este si benefica din punct de vedere financiar: prevenind risipa produselor datorita depozitarii lor la temperaturile corecte. Aceste dispozitive pot reduce considerabil timpul necesar pregătirii mancarurilor și costurile asociate cu pierderile cauzate prin deteriorarea sau aruncarea alimentelor neutilizate.
Cu o varietate mare de capacitati si dimensiuni disponibile in functie de nevoile specifice ale afacerii tale, abatitoarele (blast chiller / shock freezer) sunt solutia perfecta pentru orice bucatarie profesionistă care pune accent pe calitate si eficienta.
Echipa noastra este dedicata sa ofere cele mai bune sfaturi și consultanta profesionala in alegerea celor mai bune produse. Contactează-ne astazi și descoperă cum putem transforma afacerea ta într-o experienţă culinară memorabilă!

    bottom of page