top of page

ECHIPAMENTE - Echipamente frigorifice - Mese frigorifice profesionale

Mese frigorifice profesionale

Bun venit pe pagina noastra web specializata in solutii profesionale de refrigerare si congelare! Suntem incantati sa va prezentam o gama variata de mese frigorifice.
Indiferent daca aveti nevoie de o masa frigorifica pentru a raci sau a congela, suntem aici pentru a va oferi solutii personalizate. Avem mese frigorifice disponibile in diferite configuratii, inclusiv modele cu motor jos, motor lateral, cu blat de granit, cu rebord sau fara rebord. Fiecare optiune este proiectata pentru a se potrivi perfect cu cerintele specifice ale gastronomiei, patiseriei, pizzeriei, pescariei si multor alte domenii. Puteti alege intre variantele cu 1, 2 , 3, 4 sau 5 usi, cu 1 sau mai multe sertare, in functie de necesitatile dumneavoastra de stocare. 
Toate produsele noastre sunt conforme cu cerintele europene privind siguranta alimentara. In plus, suntem aici pentru a va oferi consultanta gratuita in alegerea meselor frigorifice potrivite pentru afacerea dumneavoastra. De asemenea, ne angajam sa va oferim o livrare rapida, astfel incat sa puteti beneficia cat mai curand de produsele comandate.
Va invitam sa explorati gama noastra de mese frigorifice profesionale si sa ne contactati pentru orice intrebari sau nelamuriri aveti. 

bottom of page