top of page

ECHIPAMENTE - Bucatarie calda - CUptoare profesionale pe carbuni

Cuptoare pe carbuni

Bun venit pe pagina noastra web specializata in cuptoare pe carbuni! Suntem incantati sa va prezentam o gama variata de echipamente si utilaje profesionale ideale pentru orice bucatarie HoReCa.
Indiferent daca aveti nevoie de cuptoare pe carbuni, carbuni, gratare sau accesorii pentru cuptoarele pe carbunisuntem aici pentru a va oferi solutii personalizate.
Simplitate, economie si versatilitate - combinatia perfecta intre un gratar si un cuptor. Cuptoare de inalta calitate profesionala cu o izolatie buna care reduce temperatura exterioara, reduce cu pana la 40% consumul de carbune si face munca mai confortabila. 
Colector incorporat pentru uleiuri si grasimi. Usor de curatat datorita sertarului inferior care colecteaza toata cenusa. Functioneaza perfect cu carbune, dar puteti adauga si bucati mici de lemn. Nu necesita conexiune electrica sau gaz. Datorita designului exclusiv al gratarului dar si al sistemului mare de colectare, nu exista flacari in cuptor si mancarea nu se va arde niciodata. Sunt dispozitive perfecte pentru a oferi cea mai autentica aroma de gratar, suculenta si textura, toate acestea in confortul bucatariei dumneavoastra.
Toate produsele noastre sunt conforme cu cerintele europene privind siguranta alimentara. In plus, suntem aici pentru a va oferi consultanta gratuita in alegerea echipamentelor potrivite pentru afacerea dumneavoastra. De asemenea, ne angajam sa va oferim o livrare rapida, astfel incat sa puteti beneficia cat mai curand de produsele comandate.
Va invitam sa explorati gama noastra de echipamente bucatarii etnice si sa ne contactati pentru orice intrebari sau nelamuriri aveti. 

    bottom of page