top of page

ECHIPAMENTE - Bucatarie calda - Cuptoare profesionale pe carbuni

Cuptoare pe carbuni

   Simplitate, economie si versatilitate - combinatia perfecta intre un gratar si un cuptor.
Cuptoare de inalta calitate profesionala cu o izolatie buna care reduce temperatura exterioara, reduce cu pana la 40% consumul de carbune si face munca mai confortabila.
Colector incorporat pentru uleiuri si grasimi.
   Usor de curatat datorita sertarului inferior care colecteaza toata cenusa.
Functioneaza perfect cu carbune, dar puteti adauga si bucati mici de lemn.
Nu necesita conexiune electrica sau gaz.
   Datorita designului exclusiv al gratarului dar si al sistemului mare de colectare, nu exista flacari in cuptor si mancare nu se va arde niciodata.
   Sunt dispozitive perfecte pentru a oferi cea mai autentica aroma de gratar, suculenta si textura, toate acestea in confortul bucatariei dumneavoastra.

 cuptoare pira, importator pira, pira romania, pira accesorii, pira carbuni, importator pira, horeca romania, horeca bucuresti  Simplitate, economie si versatilitate - combinatia perfecta intre un gratar si un cuptor. Cuptoare de inalta calitate profesionala cu o izolatie buna care reduce temperatura exterioara, reduce cu pana la 40% consumul de carbune si face munca mai confortabila. Colector incorporat pentru uleiuri si grasimi.    Usor de curatat datorita sertarului inferior care colecteaza toata cenusa. Functioneaza perfect cu carbune, dar puteti adauga si bucati mici de lemn. Nu necesita conexiune electrica sau gaz.    Datorita designului exclusiv al gratarului dar si al sistemului mare de colectare, nu exista flacari in cuptor si mancare nu se va arde niciodata.    Sunt dispozitive perfecte pentru a oferi cea mai autentica aroma de gratar, suculenta si textura, toate acestea in confortul bucatariei dumneavoastra.
bottom of page